Hilda anbefaler

SIGNATURE MOVE 

- Jeg så denne i Austin under SXSW, filmen er en herlig blanding av kulturkræsj, kjærlighet og humor. En film som skaper gjenkjennelse på godt og vondt, ispedd en stor dose komedie. Fawzia Mirza sjarmerte både på film og i levende live, det vil hun også gjøre i Oslo, en uke i september.

Tirsdag 19.sept. kl 21:00 Les mer om filmen

Onsdag 20. sept. kl 20:00 Les mer om filmen 


Trailer: SIGNATURE MOVE from oslo/fusion film fest on Vimeo.


A DATE FOR MAD MARY 

- Vi har alle følt oss som den ene som ikke passer inn til tider og for Mad Mary er det ikke annerledes. Noen ganger klarer man heller ikke å bryte mønstre så å kødde det til i starten av et forhold, er lettere sagt enn ugjort. Heldigvis kan vi denne gangen se historien utspille seg og le uten å måtte rydde opp i det selv.

Lørdag 23. sept. kl 19:00 Les mer om filmen

Søndag 24. sept. kl 22:00 Les mer om filmenMY WONDERFUL WEST BERLIN 

- Historiske dokumentarer om den skeive verden er noe jeg setter stor pris på. Det er viktig å kunne lære av de som kom før deg, i tillegg til å få et innblikk i et miljø du selv kanskje ikke kjenner så godt eller vil lære mer om.

Lørdag 23. sept. kl 15:00 Les mer om filmen


Trailer: MY WONDERFUL WEST BERLIN from oslo/fusion film fest on Vimeo.

Vanja anbefaler

  • Av Martha Våge    08.09.2017

Vanja Ødegård er fra Lillehammer, og har gått mastergrad i Filmvitenskap, med fokus på queer cinema ved NTNU i Trondheim. Hun har jobbet for en rekke filmfestivaler i Trondheim og Oslo, og jobber for tiden som gjestekoordinator ved Kortfilmfestivalen. (Foto: Reidar Engesbak/BLIKK)

Hilda anbefaler

  • Av Martha Våge    08.09.2017

Hilda Klaveness er utdannet redigerer fra tidligere Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har siden 2007 jobbet i Sporten i NRK. Hun har bachelorgrad i medievitenskap fra UiO, og fjorårets festival var hennes første som frivillig.

Johanne anbefaler

  • Av Hilda Klaveness    31.08.2017

Johanne Svendsen Rognlien er utdannet i film- og ltteraturvitenskap ved Lunds Universitet, og har en mastergrad i film- og Medievitenskap fra Københavns Universitet med særlig fokus på TV-serier og feminisme. Hun arbeider for tiden som journalist i FilmMagasinet, og skriver kommentarer for Kvinneguiden og film og TV i ny og ne. (Foto: Johnny Vaet Nordskog)