Johanne anbefaler
"Berlinalens absolutte snakkis som jeg iherdig prøvde å komme å komme meg inn på, men aldri fikk sett. Gleder meg som en liten unge til å se den 18. september."


Mandag 18. sept. kl. 19.00 og søndag 24. sept. kl. 19.00 - Mer om filmen"En av de absolutt største filmopplevelsene jeg har hatt det siste året. Absurd, dyp, rar og ufattelig vakker å se på."


Lørdag 23. sept. kl. 21.00 - Mer om filmen


"En uhyre viktig historie om hvor vanskelig det fortsatt er å være kvinne og kunne gjøre det man vil.  En dokumentar som er dømt til å gjøre deg engasjert!"


Torsdag 21. sept. kl. 22.00 og søndag 24. sept. kl. 20.00 - Mer om filmenVanja anbefaler

  • Av Martha Våge    08.09.2017

Vanja Ødegård er fra Lillehammer, og har gått mastergrad i Filmvitenskap, med fokus på queer cinema ved NTNU i Trondheim. Hun har jobbet for en rekke filmfestivaler i Trondheim og Oslo, og jobber for tiden som gjestekoordinator ved Kortfilmfestivalen. (Foto: Reidar Engesbak/BLIKK)

Hilda anbefaler

  • Av Martha Våge    08.09.2017

Hilda Klaveness er utdannet redigerer fra tidligere Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har siden 2007 jobbet i Sporten i NRK. Hun har bachelorgrad i medievitenskap fra UiO, og fjorårets festival var hennes første som frivillig.

Johanne anbefaler

  • Av Hilda Klaveness    31.08.2017

Johanne Svendsen Rognlien er utdannet i film- og ltteraturvitenskap ved Lunds Universitet, og har en mastergrad i film- og Medievitenskap fra Københavns Universitet med særlig fokus på TV-serier og feminisme. Hun arbeider for tiden som journalist i FilmMagasinet, og skriver kommentarer for Kvinneguiden og film og TV i ny og ne. (Foto: Johnny Vaet Nordskog)