Vanja anbefaler

Vanja Ødegård er fra Lillehammer, og har gått mastergrad i Filmvitenskap, med fokus på queer cinema ved NTNU i Trondheim. Hun har jobbet for en rekke filmfestivaler i Trondheim og Oslo, og jobber for tiden som gjestekoordinator ved Kortfilmfestivalen. (Foto: Reidar Engesbak/BLIKK)


Hilda anbefaler

Hilda Klaveness er utdannet redigerer fra tidligere Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har siden 2007 jobbet i Sporten i NRK. Hun har bachelorgrad i medievitenskap fra UiO, og fjorårets festival var hennes første som frivillig.


Johanne anbefaler

Johanne Svendsen Rognlien er utdannet i film- og ltteraturvitenskap ved Lunds Universitet, og har en mastergrad i film- og Medievitenskap fra Københavns Universitet med særlig fokus på TV-serier og feminisme. Hun arbeider for tiden som journalist i FilmMagasinet, og skriver kommentarer for Kvinneguiden og film og TV i ny og ne. (Foto: Johnny Vaet Nordskog)


Emma Smart: Skeive historier, nye plattformer

Det er ingen tvil om at Internett, og alle mulighetene nettet gir oss, har vært til nytte for skeivt kulturmateriale. Ikke minst har det åpnet mulighetene for interaksjonen mellom mennesker som identifiserer seg som LHBTQI. Og da snakker vi ikke bare om Grindr!


Åpningsfilm - Call Me By Your Name

Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med å åpne årets festival med snakkisen på både Berlinalen og Sundance, Call Me by Your Name. Filmen er spådd til å bli neste års store Oscar film og vi inviterer deg til norgespremiere!


Førpremiere på Tom of Finland!

Oslo/Fusion har gleden av å invitere deg på førpremieren av Tom of Finland med fest i etterkant! Vi regner med stor pågang på filmen så vi har satt av begge salene, men filmen vises bare på fredagen så ikke nøl for lenge!